Gulvafslibning

Olie

Olie og oliering af gulve tilbydes til en rimelig pris. Denne gulvbehandling giver træet en nydelig kulør og er temmelig yndet på både lyse og mørke træsorter. Olie som overflade kaldes også gulvolie ikke at forveksle med andre typer olie.

Olie og oliebehandling af gulve?

hvis dit gulv er blevet blankslidt samt den originale pigment mistet? Så er en ny oliebehandling påkrævet. Gulvet mættes med en hærdende olie der er kraftig, hårdfør, let at rengøre og flot at se på. Alt i alt en ganske fordelagtig behandling som er yndet.

Gulvolie til parketgulve

Gulvolie frembringer træet dybde selv om træsorten er mørk eller lys. Åretegninger og stukturer i træet fremhæves og bliver ekstra prominent. Oliebehandling benyttes tilmed på bordplader i køkkener hvor der spildes fedtstof, hvilket viser at det er en overordentlig fordelagtig overfladebehandling.

Oliering og oliebehandling af gulve af træ?

Olie påfører lyse træsorter en lidt honning agtig farve, som er meget flot. Med gulvolie får du et flot og naturligt parket eller plankegulv, som vil vise sig som rustikt og tørt. Oliebehandlede trægulve kan poleres samt blive blank, om ønsket.

Hvid oliebehandling med hvidpigment?

Hvid olie kaldes også for hvidpigmenteret olie. Olie kan fås uden og med hvidpigment. Hvid gulvolie er en ganske anbefalelsesværdig efterbehandling, der passer uforlignelig til et nyrenoveret lyst pankegulv eller parket. Lyse trægulve som bøg, eg, ask og fyr får den yndede lys grå-hvidlige udseende som et sandskuret plankegulv.

Gør-det-selv behandling

Oliering kan udføres som hjemmegjort arbejde eller af en erfaren fagmand. Vi har stor erfaring og kompetence indenfor oliebehandling og oliering og kan også hjælpe dig. Ved hjælp af fornuftige gulvafslibning priser, er vi en ganske god gulvpartner. Her er du sikker på hånværksmæssigt godt gulvarbejde.

Daglig rengøring af oliebehandlet trægulv

Et olieret gulv bør vaskes så lidt som muligt, bare nøjes med støvsugning. Når det bliver smudsig anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede trægulve.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes