Gulvafslibning

Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til snarest gulvarbejde søger vi en dygtig og erfaren gulvfagmand til at foranstalte adskillige typer opgaver. Man bør have viden om trætekniske og gulvtekniske arbejder, derimellem afslibning af trægulve. Fast arbejde forventes idet vores ordreindgang er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til afslibning af gulve

Dine primære arbejdsopgaver vil være afhøvling samt efterbehandling af plankegulve og parketgulve for privatkunder, erhvervskunder og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre dedikeredemeget dygtige gulvmænd, dog alene ved små opgaver. Herved får du stillet firmabil til disposition.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi regner med, at du har stor erhvervsmæssig forståelse og kan arbejde selvstændigt med en venlig fremtræden overfor vore adskillige klienter. Du skal kunne behandle følgende arbejdsopgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af køkkenbord
  • Afslibning af egetræ
  • Afslibning af malet bord
  • Afslibning af terassegulv
  • Lakering af trægulve
Trætekniske perspektiver og udfordringer

Her er den lokale gulvpartner der lever af at høvle hjemmets parketgulv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvjob
  • Gulvfornyelse
  • Høvling

i bedste kvalitet til fornuftige gulvafslibning priser. Alt gulvafslibning udføres af dedikerede håndværkere.

Lidt om os

Efter begyndelsen i 2000 har vi lavet gulvrenovering samt gulvbearbejdning rundt omkring i hele landet. Med speciale i opfriskning og renovering af gulve har vi foretaget gulvopgaver i Aarhus, Odense og København og visse andre områder i Dannevang. Især indenfor høvling, afslibning og overfladebehandling har gulvfirmaet fået en prominent rolle indenfor den faglige del af gulvbranchen, med bedste kvalitet til fordelagtige priser.

Gulvafhøvling, gulvsliber leje og gulvafslibning

Vi er et gulvforetagende som er berømt for solidt gulvbearbejdning, hvor der lægges vægt på samspillet mellem billig gulvafslibning priser, ny teknologi samt høj kvalitet. Gulvslibere og mester har alle fokus på minimering af støj og støv, arbejdsmiljø samt indemiljø.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes