Gulvafslibning

Gulvarbejde

Gulvarbejde omdanner dine nedslidte, ridsede og grimme gulve til nye. Med Gulvafhøvling, afslibning og behandling forvandler vi dine gulve og giver dem et nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvarbejde, men vi begrænser os ikke kun til dette. Vi kan lave gulvrenovering, og vi kan montere helt nye trægulve. Vi hjælper også gerne med overfladebehandlinger af dit aktuelle pankegulv eller parket, så det igen bliver som forventet. Uanset hvilken slags afhøvling af trægulve du er interesseret i, så står vores erfarne gulvmænd altid klar til at bistå dig med kort frist.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

De fleste danske hjem har en eller anden form for trægulve. Klinker og fliser som materiale, er blevet moderne i værelser. Ikke desto mindre har træ nogle kvaliteter, der bevirker, at næsten alle monterer trægulve i deres dagligstue og soveværelser. Udover træ som gulvbelægning findes der blandt andet:

  • Gulvtæpper
  • Gulvklinker
  • Linoleum
  • Skiffer

Godt gulvarbejde giver skønne parket


Parket er uopslidelige og mere hårdføre end flisegulve, idet de kan slibes og opfriskes påny. Dertil kommer, at du kan lave om på gulvets stil med en ny gulvbehandling. Bræddegulve kan selvfølgelig ikke afslibes og afhøvles i det uendelige. Solide plankegulve holder dog i lang tid, forudsat gulvarbejdet er lavet af en professionel og solid gulvsliber

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og kundens tilfredshed er kendetegnet for vores arbejde. Vi går meget op i kvalitet, fornuftige priser og billig gulvarbejde. For at nå et tilfredsstillende resultat, laver vi konstant et tilbundsgående og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Nye gulve kan være med til at danne et flot indtryk af hjemmet. Der findes et hav af muligheder inden for parket og plankegulve, hvor du kan du vælge mellem en hel del forskellige modeller og typer.

Afhøvling, afslibning og reparation af skader på

renovering af trægulve giver din bolig nyt liv, samtidig med at gulvets levetid forlænges. Forinden vi igangsætter et gulvarbejde, foretager vi et grundigt tjek af gulvets stand. Kan dit gulv ikke afslibes eller kvikkes op på anden måde, er en gulvafhøvling den eneste gode løsning. Men i oftest er en gulvafslibning nok. Forudsat du ønsker et nyt trægulv i hjemmet, er der adskillige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter kan vi stå for Gulvlægning eller gulvmontering.

Vi efterkommer dine forventninger og ønsker

Er du i tvivl om, hvad der er den rette gulvmulighed i dit hjem, giver vi forslag og gulvinspiration. Ved ethvert opfriskning af trægulve tager vi en del hensyn, til bl.a.:

  • Tykkelse
  • Størrelsen
  • modstandsdygtighed
  • Holdbarhed

med baggrund i dine ønsker, behov samt forventninger og krav.

Før du bestemmer dig for, om vi skal være din foretrukne håndværker samt leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vore dygtige gulvfolk for en snak og indhent en overordentlig konkurrencedygtig pris.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes