Gulvafslibning

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling udføres her af rutinerede fagfolk med mange års viden indenfor afhøvling. Trænger dit trægulv til en gulvafhøvling? Så er hjælpen nær med billig afhøvling priser. Har du et gulv med huller eller hakker eller en vanskelig overflade? Er en afhøvling behandlingsløsningen. I tilfælde med spartelmasse eller anden beskadigelse, kan høvling også være en mulighed.

Hvornår bruges en gulvafhøvling?

Tæpperester og skævheder kan også være elementer som gør, at en gulvafhøvling er nødvendig. Ligesom niveauforskelle og bølger i gulvet er en god udfordring. Her vil det være nødvendigt istandgøre plankegulvet med en stor og kraftig gulvhøvl. Høvling benyttes på massive gulve, hvor en gulvslipning ikke kan udføres, blandt andet ved:

 • Skævheder og niveauforskelle
 • Bølger
 • Limrester og tæpperester
 • Gulvspartel
 • Dybe hakker og ridser
 • Malet gulv
 • Fernis
 • Hård lakbehandling

Hvorfor en afhøvling?

Afhøvling af gulve er et gulvhåndværk, hvor de lokale gulvfolk bør være grundig og rutineret. Unøjagtigheder i afhøvlingen kan give høvlemærker eller niveuforskelle i træet. Gulvafhøvling stiller skærpede krav til den professionelle gulvekspert, da den store gulvhøvlemaskine rigtig går i gang. Der afhøvles 1 – 4 millimeter af træfladen, hvilket også kan være en mulighed ved meget ødelagte og grimme trægulve. Vi har ekspertisen, erfaringen og ved lige nøjagtig hvilke tiltag der skal gøres. At afhøvle et trægulv kræver nænsomhed, og kan ikke laves som hjemmegjort afhøvling. Hvis høvlingen ikke laves godt nok, kan det blive omstændigt og en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort afhøvling kan muligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en professionel til opgradering af dit massive gulv. Hos os får du billig afhøvling priser, kvalitets gulvarbejde og hurtig udførelse.

Afhøvling og gulvslipning

Efter at gulvafhøvlingen er udført vil gulvbrædderne fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes processen med en gulvslibning, for at få den rigtige overfladefinish før overfladebehandlingen sættes i gang. Her kan gulvplankerne påføres olie, lak, lud, sæbe eller bejdse, eventuelt med hvid lud, hvid lak eller hvid olie. Den efterfølgende slibning må være en mellemslibning, polering, let slibning og en finslibning. Hos os får du grundig vejledning med hensyn til overfladebehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. Iøvrigt er du naturligvis altid velkommen til at ringe tll os såfremt du har spørgsmål. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om afhøvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit plankegulv forbedres og blive pænt?

Efter en afhøvling, slibning og gulvbehandling, bliver de fleste gulve som nye. Du vil ikke kunne erfare, at gulvet har været beskadiget. Massive gulve bør altid behandles godt samt rengøres, vedligeholdes og plejes bedst muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den absolut sidste alternativ. I forbindelse med vores arbejde med trægulve får vi en række relevante gulvspørgsmål, for eksempel:

 • Guide til gulvafhøvling
 • Hvad koster afhøvling?
 • afslibning af gulv pris
 • Hvad er gulvafslibning?
 • Priser på gulvafhøvling
 • Maling og høvling
 • tilbud gulvafhøvling
 • Høvling pris trappe

Et andet sted på siden vil vi gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Hvis du har lyst til mere viden eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe.

Ønsker du hjælp til gulvafhøvling?

Din fagmand vil altid fortælle dig, om en afhøvling er en nødvendighed. Såfremt dit trægulv trænger, så ring gerne og få høvling pris}. Såfremt du er i tvivl, så kigger vi gerne forbi dig for en vurdering af dit massive gulv. Vi tilbyder altid billig høvling priser og kort ventetid i Aarhus, Odense og København samt alle andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi glæder os til at opfriske og forny dit slidte gulv med en gulvafhøvling.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes